colorways


Welkom bij Zeven Katten
Garens en Benodigdheden voor breien en haken.

Welkom gast! Wilt u zich aanmelden?

Zeven Katten bestaat al meer dan 6 jaar. Hier kunt u terecht voor al uw aankopen  voor haken en breien. Naalden en accessoires van Kinki Amibari, Brittany, Boye, Kolláge en Zeven Katten, garens van Artesano, Artyarns, Kaalund Yarns, Crystal Palace Yarns, Manos del Uruguay, Colorways, Cascade Yarns, The Fibre Company, Rowan Yarns, Geilsk en Ferner Wolle. Zeven Katten heeft een uniek assortiment van hoge kwaliteit waarvan u de producten niet snel ergens anders in Nederland of zelfs Europa zult vinden.

Zaterdag 29 en Zondag 30 Augustus, is er WOL IN DE WEI 2. Al onze garens , naalden en accessoires zijn te bewonderen, aaien en kopen, in de wei achter ons huis. De breidokter helpt op zondag met al uw brei en haakproblemen. Natuurlijk is ons zusterbedrijf Colorways.nl ook aanwezig met het volledige assortiment. Tevens workshops en brei en haaktafel om lekker te ontspannen.
Koffie, thee en limonade en koekjes aanwezig.

Adres: Dorpstraat 7, te Dreumel

Parkeren bij de nabijgelegen Jumbo supermarkt en niet in de straat.

Tijden: zaterdag 29 en zondag 30 Augustus van 11.00 tot 17.00

er is een pinapparaat aanwezig, u kunt ook pinnen bij de Jumbo.


Woont u in de omgeving? Vul bij uw bestelling kortingscode DREUMEL in, en u kunt de bestelling afhalen aan huis . Wel graag even vantevoren een ophaalafspraak maken via mail of telefoon. En gaarne vooraf per bank betalen.
 
Mocht u iets zien, maar het voorraadaantal staat op 0, neemt u dan gerust contact met ons op over levertijden, alvorens te bestellen. 

Veel plezier met rondkijken!Nieuwe artikelen voor septemberMaandelijkse aanbieding voor september
Uw ipadres is: 54.160.163.163
Copyright © 2015 Zeven Katten. Powered by Zen Cart