colorways


Verzenden & retouren

Verzenden:
Zeven Katten hanteert een vast tarief van 3,95 voor verzend- verpakkings- en behandelingskosten binnen Nederland en 10.00 voor Europa exclusief GB en Zwitserland, ongeacht de grootte van de bestelling tot een maximumformaat van 100 x 50 x 50 cm. en/of 10 kilo. Wij versturen pakketpost met DHL, UPS en Postnl. Wij kunnen niet leveren aan antwoordnummers en postbussen indien het pakketpost betreft. Zendingen buiten Nederland zijn ALTIJD pakketpost ivm veranderingen in de postwet.

Op werkdagen voor 13.00 besteld en betaald met Ideal, is de volgende werkdag in huis binnen Nederland.

Besteld op zaterdag t/m maandag? het gaat dinsdag naar DHL, woensdag is het in huis.
Orders die dinsdag t/m vrijdag voor 13.00 worden geplaatst , gaan dezelfde dag naar DHL en heeft u de volgende dag in huis.
Feestdagen uitgezonderd natuurlijk :)

Mocht een bestelling retour komen omdat de klant de adresgegevens niet correct heeft ingevuld, rekent Zeven Katten alleen het posttarief ( dus de postzegelkosten of pakketkosten) voor herzending. Het pakje wordt pas opgestuurd nadat deze kosten zijn betaald.


Bestellingen van meer dan 50,00 voor Nederland en 100,00 voor Europa hebben geen verzendkosten.

Retouren:
Alle artikelen kunt u binnen 14 (veertien) werkdagen na ontvangst zonder meer retourneren waarna u uw geld, en indien het het enige bestelde artikel was, de verzendkosten, retour ontvangt. Hierbij geldt echter nadrukkelijk dat de artikelen in ongeschonden staat en in de originele verpakking in verkoopbare staat bij Zeven Katten worden afgeleverd.

Het retouradres is:

Zeven Katten
Dorpstraat 7
6621 CC Dreumel


Retourzendingen komen enkel dan in aanmerking voor creditering indien hierover vooraf schriftelijke overeenstemming is bereikt. De hoogte van de creditering zal van geval tot geval worden bepaald op grond van onder andere de volgende criteria:
- Behandelkosten
- Verkoopbaarheid geretourneerde goederen
- Garanties
- Coulance


Terug
Uw ipadres is: 3.239.76.25
Copyright © 2024 Zeven Katten. Powered by Zen Cart